LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Waterschade door lekkage: probleem ontrafeld

Waterschade door lekkage aan de dakgoot, door daklekkage na extreem weer, door een gesprongen waterleiding of een kapotte wasmachine. Het kan iedereen overkomen. Vaak sluimert de lekkage of het vochtprobleem al langere tijd onzichtbaar. Merkt u in eerste instantie nog niets aan uw waterfactuur, dan ziet u het op een gegeven moment vaak misgaan wanneer de vochtplekken opduiken. Door uw daklek raken de muren op de bovenste verdiepingen beschadigd, of door een gesprongen waterleiding komen er blazen in uw parketvloer. De waterschade lekkage kan algauw oplopen. Zodat u hiertegen snel maatregelen kunt nemen, sporen de experts van Leak Detect het lek feilloos voor u op.

Verzekerd tegen waterschade door lekkage?

Waterschade is een van de belangrijkste redenen voor een schadeclaim bij verzekeraars. Gelukkig zijn verschillende schadegevallen inbegrepen in de waarborg ‘waterschade’ van uw brandverzekering. Dit geldt onder meer voor schade veroorzaakt door een lek, schade als gevolg van een probleem met de leidingen, schade door daklekkage (let op: de reparatiekosten voor het dak zijn daarbij meestal niet verzekerd), of schade opgelopen door een lek in uw sanitaire installatie.

Wat de oorzaak van uw waterschade door lekkage ook is, Leak Detect zoekt het voor u uit en levert u een objectief rapport waarmee u op uw verzekeraar af kunt stappen. Daardoor kunt u zonder verdere zorgen het lek laten repareren en de beschadigingen herstellen of vervangen.

lek inwaterleiding, waterschade door lekkage