LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Waar komt waterlekkage vandaan?

Waterlekkage kan heel verraderlijk lange tijd onzichtbaar blijven, wanneer het lek zich op een moeilijk of niet bereikbare plaats in huis bevindt. Denk aan een lek onder de douchebak, in een ondergrondse leiding, een daklekkage of een lek in de vloerverwarming. Wordt de waterschade van dit lek uiteindelijk zichtbaar, dan hoeft dat niet per se in de precieze nabijheid van het eigenlijke lek te zijn. Terwijl dit proces ongemerkt doorgaat, blijft uw waterverlies oplopen. Bovendien zit niemand te springen om muren of vloeren open te breken. Gelukkig hoeft dat ook niet wanneer u de hulp van onze lekdetectie specialisten inroept. Wij sporen uw waterlekkage op zonder breekwerk dankzij onze professionele lekdetectie apparatuur.

Oorzaken waterlekkage

Lekkage kan zeer veel verschillende oorzaken hebben. Een vochtprobleem, slijtage of een constructiefout kunnen aan de oorzaak van de ellende liggen. Onze experts sporen voor u de juiste boosdoener op.

Bent u verzekerd voor waterlekkage?

Algemeen gesproken dekt iedere brandverzekering waterschade als gevolg van lekkage. Ter illustratie van gedekte gevallen: een barst in uw waterleiding, een beschadiging van de afvoer, een daklek als gevolg van een storm en dergelijke meer. Ook de kosten voor het beperken en voorkomen van waterschade vallen normaal onder de dekking van uw brandverzekering. Voor de details is het raadzaam de kleine letters van uw polis nog eens door te nemen.

Met ons onderzoeksrapport heeft u bewijsmateriaal van de oorzaak van lekkage voor uw verzekeraar. Zo kunt u vlot en zorgeloos een claim indienen van uw waterlekkage.

waterlekkage