LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Waterlekdetectie: lekkage opsporen

Bij Leak Detect gebruiken onze specialisten geavanceerde, niet-destructieve methodes voor waterlekdetectie. Dit betekent dat we snel en accuraat de plaats en oorzaak van uw waterlekkage opsporen zonder breekwerk, wat u overlast, kosten en zorgen bespaart.

Waterlekdetectie: verschillende methodes

De methodes die we gebruiken om de lekken te vinden, hangen af van de meest waarschijnlijke plaats van het lek en de symptomen van het vochtprobleem. Bij vocht in de muur helpt een ultrasoon onderzoek het lek te vinden. Lekkage in vloeren kunnen we via thermografie in beeld brengen. Zit het probleem waarschijnlijk in de leidingen, dan kan een drukmeting bepalen waar een lek zit. In hetzelfde geval kunnen een kleurstoftest of een rooktest met traceergas ons naar het lek leiden. In een leiding zonder druk zal een rooktest met traceergas uitkomst bieden. Vermoeden we gebreken in buizen dan is endoscopie handig om met een camera slijtage vast te stellen. Daklekkage kunnen we tevens via de kleurstoftest of rooktest opsporen.

U ziet: met ons scala aan traceertests hebben wij in een mum van tijd uw lekkage opgespoord en zullen we hiervan een onderzoeksrapport voor u opstellen. Met dit rapport kunt u bij specialisten in vochtbestrijding te raden voor de oplossing die bij uw budget past en extra kosten van waterverlies vermijden.

endoscopie, waterlekdetectie, lektest, lekkage keuken, geurhinder opsporen via endoscopie