LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Waterlek opsporen: aan welke kostprijs?

Waterlek opsporen: aan welke kostprijs? – De hamvraag: wat kost lekdetectie van Leak Detect u? Dat hangt af van de duur en het materiaal dat we moeten besteden aan het opsporen van de lekkage.

Standaard waterlek opsporen kostprijs

Een standaard inspectie houdt in dat we ter plaatse komen en binnen twee uur het lek of de vochtoorzaak in uw woning opsporen. Daarvoor kunnen we – naargelang de situatie het vereist – de volgende lekdetectiemethodes inzetten:

Deze test zijn inclusief het verzamelen van fotomateriaal voor ons onderzoeksrapport. U ontvangt dit rapport na betaling. Onze standaard interventie kost 314,05 €. In deze prijs is inbegrepen: de 2 uren werk, het verbruik van producten en materialen, onze verplaatsingskosten, verzekering, administratie, en het opmaken van het onderzoeksrapport met eventueel foto’s.

Voor een halve dag inzetten van lekdetectiemethodes hanteren we een standaardprijs van 820€. Voor een hele dag mag u rekenen op het gereduceerde tarief van 1300€.

Een forfaitaire verplaatsingsvergoeding van 90€ kan in sommige gevallen worden aangerekend. Ontdek wanneer dit het geval is. Indien de inspectie langer duurt dan 2 uur wordt er een meerprijs per uur gerekend van €74,38 per extra uur. Neem ook onze annuleringsvoorwaarden eens door of bekijk onze verkoopsvoorwaarden. Vermelde prijzen zijn exclusief BTW gerekend.

detectie, lekkage, waterlek opsporen kostprijs