LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Wat te doen bij lekkage? Leak Detect contacteren

Uw waterfactuur stijgt al enige tijd zonder dat u hier enige aantoonbare reden voor kan bedenken? U komt vochtplekken tegen in uw woning waar ze niet thuis horen? U vermoedt omwille van een andere reden last te hebben van een lek in huis, in uw zaak of op kantoor? Of nog anders: stel dat de druk in de cv-ketel afneemt, of u ruikt plots een gaslucht bij het gasfornuis, de boiler of kachel wanneer ze niet aanstaan. Zeker in dit laatste geval hoort een alarmbel te gaan rinkelen. Dan rijst meteen de vraag: wat te doen bij lekkage?

Geen paniek! Leak Detect helpt u het probleem uit te zoeken: voor zowel schadelijke waterlekkage als potentieel gevaarlijke gaslekken. We zetten professionele lekdetectiemethodes in om vlot ieder type lek voor u te vinden. Of het nu om water- of warmteverlies gaat, een gaslek of een waterlekkage van kleine of grote omvang. We doen dit alles zonder dat we muren of vloeren open hoeven te breken. U heeft dus geen overlast van ons onderzoek en ontvangt van onze medewerkers een onderzoeksrapport. Daarmee kunt u vochtbestrijders geïnformeerd contacteren voor offertes om het lek te verhelpen, of verhaal geen halen bij uw verzekeringsmaatschappij. U staat dus stevig in de schoenen om de juiste aanpak van uw probleem te kiezen zonder dat iemand u met een kluitje het riet in kan sturen.

Wat te doen bij lekkage?

Onze specialisten in lekdetectie lokaliseren en analyseren uw lekkage gegarandeerd snel en doeltreffend. Door onze vlotte actie blijven aanslepende kosten van water- of warmteverlies en vochtschade u bespaard. U kunt snel in actie komen om het lek te laten verhelpen. Bovendien is het goed mogelijk  de kosten van de lekdichting gedeeltelijk of geheel gedekt zijn door uw verzekering. Reden te meer dus om ons professionele lekdetectiebedrijf in de arm te nemen. Wij geven antwoord op al uw vragen en kunnen u adviseren over uw lekkage.

lekkage, lekdetectie Antwerpen, lekdetectie Oost-Vlaanderen, wat te doen bij lekkage