LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Vocht in huis: lekkage en andere problemen

Dankzij onze expertise in het opsporen van vocht in huis kunnen we niet enkel lekkage voor u vinden, maar ook andere vochtproblemen detecteren. Met onze geavanceerde meetapparatuur kunnen we vocht in bouwmaterialen opsporen. Hetzelfde geldt voor moeilijk bereikbare zoals waterleidingen of plaatsen waar met het blote oog geen lek zichtbaar is, maar wel vocht zit. Dit alles zonder dat er breekwerk aan te pas hoeft te komen. Op deze manier kunnen we via allerlei moderne lekdetectiemethodes de exacte oorzaak achterhalen van het vocht dat uw huis beschadigt.

Oorzaken vocht in huis vinden

Vocht in huis kan verschillende oorzaken hebben en de gevolgen die ze met zich meebrengen kunnen voor verschillende problemen overlappen. Dat bemoeilijkt een ‘op het zicht’ diagnose van de doorsnee persoon. Vandaar dat onze specialisten na een onderzoek opheldering kunnen bieden. Vochtproblemen moeten met zekerheid bestreden worden, anders verspilt u tijd, moeite en uw geld. Naast lekkage kan er ook sprake zijn van vochtinfiltratie in de kelder of doorslaand vocht langs de buitenmuren, opstijgend vocht in de muren. Anderzijds kan een gebrek aan ventilatie problemen met condensatievocht veroorzaken.

Waar het vocht ook vandaan komt, wat u in de eerste plaats nodig heeft is een duidelijk rapport die het probleem analyseert. Daarvoor kunt u op ons vakmanschap rekenen. Met ons rapport op zak kunt u zich bij vochtbestrijders informeren over verschillende oplossingen en hoe deze binnen uw budget passen.

vocht in kelder, vocht in huis, lek in kelder, kelder lekkage verhelpen