LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekken in uw woning? Leak Detect spoort ze op

Maken lekken u het leven zuur? Wat de oorzaak van uw probleem ook is, Leak Detect vindt deze moeiteloos. Wij sporen uw lekkage snel en efficiënt op. Het is zeer belangrijk dat de exacte locatie van de lekkage correct bepaald wordt. Op die manier kan de oorzaak van het lekkageprobleem snel verholpen worden. Een kleine lek kan immers zorgen onherroepelijke schade als ze niet tijdig wordt gedetecteerd. Leak Detect staat garant voor een snelle en uitmuntende service en is uw uitgelezen partner in de zoektocht naar onzichtbare lekken.

Het belang van een tijdige opsporing

rsz_vochtmeting_in_een_binnenmuurLekken hebben vaak een oorzaak die niet meteen met het blote oog zichtbaar is. Wij beschikken over de nodige kennis en materialen om uw lekkage snel op te sporen zonder de woning te beschadigen. Uw vloeren en muren worden op die manier niet onnodig opgebroken. Daardoor blijft de kostprijs voor het verhelpen van lekken beperkt.

Het prijskaartje van lekdetectie

Wanneer u onverwachts te maken krijgt met een lek, denkt u al snel voor grote kosten te staan – zoals grote breekwerken en de niet voorziene kosten voor het herstellen van opgebroken delen van de woning. Leak Detect helpt u bij het beperken van de kosten die het verhelpen van uw lekken met zich meebrengt. Wij kiezen altijd voor de meest prijsvriendelijke en eenvoudige oplossing.

Wij sporen lekken op met de grootste zorg

Voor elk soort lekkage bestaat er een specifieke opsporingsmethode. Onze jarenlange ervaring en know-how stelt ons in staat steeds gericht naar een juiste methode op zoek te gaan. Wij komen graag bij u langs op uw lekken op te sporen, zodat u weer zorgeloos kan genieten van uw woning. Wij leveren een rapport af na de detectie, dat u indien nodig kan bezorgen aan uw verzekeraar. Voor u het weet is uw lekkage verleden tijd.