LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekkage zwembad opsporen

Een lek in uw zwembad kan een aantal verschillende oorzaken hebben. Het probleem kan liggen in de leidingen, de pomp, de filters, slijtage van de voegen of kunststof randen, beschadigingen van de bodem of wanden, enz. Vanwege de hoge waterdruk in een zwembad kan het kleinste scheurtje al snel een groot waterverlies betekenen. Bij Leak Detect zijn we onder andere gespecialiseerd in een lekkage zwembad opsporen. Zo heeft u snel duidelijkheid over de situatie.

Lekdetectie: lekkage zwembad opsporen

Onze experts gebruiken, na een visuele inspectie, de volgende lekdetectiemethoden om het lek in uw zwembad te lokaliseren. We spuiten kleurstof in dichtbij de vermoede plaats van lekkage. Zit het lek niet op deze plaats, dan zal de milieuvriendelijke kleurstof zich in het bad verspreiden tot het oplost. Hebben we meteen het lek gevonden, dan zuigt dit lek de kleurstof uit het zwembad.

Vinden we het lek niet via de kleurstoftest, dan kunnen we een ultrasone test gebruiken. Op basis van dit geluid onderzoek kunnen we de lekkage vinden, omdat ieder lek een normaal haast onhoorbaar geluid maakt.

Vermoeden we dat het probleem in de leidingen van de pompinstallatie van het zwembad zit, dan zal een drukmeting van de leidingen uitslag bieden.

lek in zwembad, lekdetectie zwembad, zwembad lekkage opsporen, lekkage zwembad opsporen, lek in zwembad opsporen