LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekkage vloerverwarming: uw probleem uitgezocht

Lekkage in uw vloerverwarming kan voor grote ravage zorgen. Het waterverlies beschadigt de vloer en dit vochtprobleem kan verstrekkende gevolgen en kosten hebben. Een vochtprobleem in huis brengt allerlei nare gevolgen met zich mee en is slecht voor het leefklimaat. Het kan op termijn zelfs een impact hebben op uw gezondheid. Het warmteverlies van de vloerverwarming zal van zijn kant uw stookkosten doen stijgen.

De oorzaak van het lek kan in de eigenlijke leidingen of in de leidingkoppelingen zitten. Dit kan gebeuren wanneer er fouten zijn gemaakt bij de leiding aansluitstukken tijdens de installatie van de vloerverwarming. Of er is een lek of breuk in de leidingen door slijtage of een leiding werd per ongeluk geraakt tijdens werkzaamheden. Onze specialisten kunnen dit allemaal vlot voor u uitzoeken. De lekkage vloerverwarming snel en gericht vinden zonder breekwerk is onze specialisatie.

Lekkage vloerverwarming detectie

Onze bedreven experten gebruiken geavanceerde lekdetectiemethodes om de lekkage vloerverwarming snel en precies detecteren. Thermografie, het gebruik van een infraroofcamera, helpt onze ervaren vakmensen het lek in uw vloerverwarming te lokaliseren. Via infrarood kunnen we namelijk de warmteverschillen in de vloer visualiseren, wat helpt om het lek in de leidingen op te sporen. De lekkage zit namelijk daar waar ongebruikelijk warmteverlies op de scan opduikt.

lek vloerverwarming, lekkage vloerverwarming