LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekkage in huis op het spoor

Heeft u last van een lekkage in huis? Het lek kan zich op verschillende plaatsen voordoen, zoals een daklek dat door het plafond heen komt, een lek in de badkamer, een barst in de leiding in de muur, een lek in uw cv of in de afvoerbuizen, en dergelijke meer. Soms zit een lekkage op een onzichtbare of moeilijk bereikbare plaats en kan dan weken of maanden onopgemerkt blijven. Het gevolg zijn vochtproblemen, schade aan uw interieur, en een oplopende waterfactuur. Waar het vervelende lek ook zit, wij traceren het professioneel voor u zonder breekwerk. Dit doen we overigens voor zowel water- als gaslekken, dankzij onze vakkennis en geavanceerde apparatuur.

Met lekdetectie de lekkage in huis vinden

Als expert op vlak van lekdetectiemethodes gebruiken we apparatuur waarmee we lekken opsporen die voor het blote oog verborgen blijven. Endoscopie toont ons bijvoorbeeld waar het lek in de afvoerbuizen zit. Via infrarood kunnen we het lek in uw cv-systeem snel vinden en een rooktest helpt om een lek in het dak te traceren. Een ultrasoon onderzoek kan ons een lek in de muren helpen vaststellen. Doordat we zo exact de lekkage kunnen vaststellen, loopt uw interieur geen schade van breekwerk op.

Bij een vermoeden van lekkage in huis is aangeraden om niet te lang te wachten met het inschakelen van een lekdetectiebedrijf. Hoe langer u hiermee wacht, hoe groter uw uiteindelijk kosten zullen zijn.

condensatie, vochtproblemen, lekkage in huis