LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekkage douchebak: vochtprobleem als koude douche

De badkamer is sowieso al een vochtige ruimte, maar een lek in uw douche kan echt voor vervelende problemen zorgen. Het waterverlies van een lekkage douchebak kan leiden niet alleen tot een vochtprobleem in de badkamer zelf, maar ook in de vertrekken die onder de badkamer liggen of eraan grenzen. Bovendien kan de lekkage op een moeilijk zichtbare plaats voorkomen, waardoor het langer duurt voordat u het probleem opmerkt. Dat betekent meer vochtverlies, een hogere waterfactuur en meer vochtschade. Onze experts sporen deze lekkage snel voor u op, zodat het probleem vlot aangepakt kan worden.

Oorzaken lekkage douchebak

Een lek in een douchebak kan verschillende oorzaken hebben: een lek in de waterleiding of een lekkende sifon zien we vaak voorkomen. Maar de oorzaak kan ook zitten in versleten of slecht afgewerkte kitranden en voegen. Of misschien is de douchebak bij plaatsen niet correct gemonteerd en zorgt dat op zijn beurt voor de problemen.

Vaak is het lek niet direct zichtbaar en heeft u dus geen idee wat de oorzaak van de lekkage douchebak is en hoe u dit probleem aan moet pakken. Wat de oorzaak ook is onze specialisten in lekdetectie staan voor u klaar om dit grondig uit te pluizen. Wij sporen het lek accuraat en snel voor u op zonder breekwerk.