LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekkage badkamer kan onzichtbaar zijn

Door de stand van de watermeter of vochtplekken in of nabij de badkamer vermoedt u lekkage? Mogelijk heeft u last van een badkamer lekkage, zoals een lekkend bad, lekkage aan de sifons, in de leidingen of bij de douchebak. Soms kan een oppervlakkige lekkage in het oog springen (bijvoorbeeld bij scheuren in voegen of kitwerk in de buurt van de doucheput), maar vaak heeft u geen idee waar het lekkende water vandaan komt.

Een lek in of nabij de badkamer kan voor veel waterverlies en dus waterschade zorgen. Niet alleen in de badkamer zelf, maar ook nabij of ondergelegen vertrekken. Gelukkig is Leak Detect gespecialiseerd in allerlei vormen van lekdetectie, waaronder lekkage badkamer bij het bad, de voegen, het kitwerk, de douchebak, het toilet, de afvoer, of elders.

Wij vinden uw lekkage badkamer

Onze experts in lekdetectie gebruiken professionele meetapparatuur om de lekkage in uw badkamer vlot en zonder overlast op te sporen. Voor leidingen kunnen we bijvoorbeeld een drukmeting, gastest of rooktest inzetten. Andere technieken om verborgen lekkage op te sporen zijn ultrasoon onderzoek waarmee we het geluid van het lek aantreffen, vochtmeting om vocht in bouwmaterialen te meten, of een eenvoudige kleurstoftest voor gebruik in de wasbakken, de leidingen, enzovoorts.

Met het rapport dat we van ons lekdetectie onderzoek voor u opstellen, kunt u offertes gaan aanvragen om het probleem te bestrijden, een claim bij uw verzekeraar indienen of heeft u bewijs van aansprakelijkheid in een geschil.

gastest, lekkage badkamer