LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekdetectiebedrijf contacteren

Wat doet een lekdetectiebedrijf?

Als lekdetectiebedrijf is Leak Detect gespecialiseerd in het opsporen van water – en gaslekken. Het is een objectieve en neutrale partij die een nauwkeurig en correcte rapportering doet over de plaats en de oorzaak van een lek.

Het doet dus zelf geen herstellingen, maar als lekdetectiebedrijf staat het garant voor een snelle interventie, gespecialiseerde vakmensen met jarenlange ervaring in de sector, hoogtechnologische apparatuur en de nieuwste methodes inzake lekdetectie.

Wat zijn de voordelen van een lekdetectiebedrijf?

lekdetectiebedrijfHet zal bepaalde doe-het – zelvers misschien de wenkbrauwen doen fronsen, maar het opsporen van een lek is niet altijd evident en in bepaalde gevallen zelfs onmogelijk voor leken. Vaak bevinden de lekken zich op onzichtbare plekken, die visueel niet waar te nemen zijn. Waterleiding zijn voor het grootste deel onzichtbaar en kunnen dus lekken binnen of achter een muur. Door beroep te doen op een lekdetectiebedrijf zoals Leak Detect voorkomt u onnodige kosten en bespaart u veel tijd en geld door een juiste diagnose waarna uw aannemer meteen kan beginnen aan de herstelling van de lek. Er komt dus veel minder kap – en breekwerk aan te pas.

Indien u verwikkeld bent in een geschil met een aannemer omwille van slecht uitgevoerde werken, biedt Leak Detect als lekdetectiebedrijf u een objectief en neutraal verslag waar klaar en duidelijk de gebreken worden beschreven. Dit geeft vaak een doorslaggevend effect op het geschil.

Ingeval van een gaslek, primeert de veiligheid van uw en uw familieleden. Dit wil zeggen dat u de algemene gaskraan volledig toedraait en ons contacteert waarna wij het overnemen. Probeer nooit een gaslek zelf op te sporen. Zelfs het aanzetten van een lamp of verlichting in het huis kan tot een ontploffing leiden.

Wanneer contacteert u best een lekdetectiebedrijf?

Zodra u een grondig vermoeden hebt van een lek, kan u best zo snel mogelijk een lekdetectiebedrijf contacteren. Hoe sneller, hoe beter en bovendien veiliger. De schade kan aanzienlijk worden als u te lang wacht. Contacteer Leak Detect vandaag nog voor gratis en vrijblijvend advies.