LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Waterlek tijdig opsporen om kosten te besparen

Een waterlek op tijd ontdekken

Ieder gezin heeft wel al eens te maken gehad met een waterlek in huis. Een lekkende kraan of spoelbak is in dat geval snel te repareren. Maar wat als het om een kleine, nauwelijks zichtbare lek gaat? Of misschien heeft u een grote ondergrondse lek? In dat geval is het moeilijk te bepalen waar het probleem zich precies voordoet. In het wilde weg vloeren, plafonds en muren uitbreken op zoek naar een lek is dan absoluut geen oplossing.

Vaak werken firma’s op basis van het uitsluiten van oorzaken en is het moeilijk om te werk gaan zonder uw woning te beschadigen. Bij Leak Detect beschikken we enkel over professionele en efficiënte niet-destructieve methodes om een lek onmiddellijk op te sporen. Zo verliest u geen tijd met gissen en missen en geen geld aan inefficiënte opsporingsmethoden.

Heeft u nog meer vragen over de gevolgen van een eenvoudige waterlek en hoe Leak Detect u daarbij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze lekexperten.

lek, lek-opsporen, lekdichting, lekkage, ultrasoon, waterlek, waterlek opsporen, dakkapel lekkage, lekdetectie platte daken, lekkage plafond, wat te doen bij lekkage, lekkend dak, lek in dak