LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekdichting na professionele lekdetectie

Lekdichting na het opsporen van uw lekken

Leak Detect geeft concreet advies met betrekking tot lekdichting. Onze firma is gespecialiseerd in het detecteren van lekken, zelfs op de moeilijkste plaatsen, zoals in of rondom zwembaden, daken, radiatoren, riolen, afvoeren en verwarmingsinstallaties. Ook bij vloerverwarming kunnen wij mogelijke lekken snel en efficiënt opsporen zonder de vloer te beschadigen. Leak Detect vindt met behulp van deskundige hulpmiddelen en apparatuur ook lekken die veel loodgieters niet of moeilijk kunnen detecteren. Een professionele lekdetectie vraagt immers om gespecialiseerd materiaal.

Door een snelle detectie van uw probleem, wordt u ook snel geholpen met bijvoorbeeld lekdichting. Bij Leak Detect krijgt u een uitgebreid rapport en gratis advies over het behandelen en dichten van uw mogelijke lek. In het geval dat een lek de aanleiding is voor vochtproblemen kunt u bijvoorbeeld een beroep doen op onze partner in vochtbestrijding, Dryhouse. Elke specifieke situatie of constatatie vraagt immers om een efficiënte aanpak op maat van het probleem.

lek, lek-opsporen, lekdichting, lekkage, ultrasoon, waterlek, waterlek opsporen, dakkapel lekkage, lekdetectie platte daken, lekkage plafond, wat te doen bij lekkage, lekkend dak, lek in dak