LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Een lek opsporen op de meest efficiënte manier

Zelf snel een lek opsporen

Zelf een lek opsporen, is erg moeilijk. Zonder de juiste technische kennis weet u misschien niet waar u de lek moet beginnen zoeken. Een lek kan namelijk erg ver verwijderd zijn van de visuele signalen van een mogelijke lekkage. Een kapotte leiding kan verscholen zitten in een muur, vloer of plafond. En dan is er nog de mogelijkheid dat het helemaal niet om een lek gaat.

U kunt zelf wel gemakkelijk testen of de ongemakken in uw woning te wijten zijn aan een waterlek. Hiervoor hoeft u enkel de waterstand op te meten voor een periode dat u geen water verbruikt en opnieuw voor u weer water gaat gebruiken. Als er een merkbaar verschil is op uw meter, hoe klein ook, dan heeft u wellicht te maken met een lek.

Om deze lek op te sporen, kunt u best een professionele firma inschakelen zoals Leak Detect. Onze experten vinden snel en efficiënt elk lek zonder schade toe te brengen aan uw woning. Onze jaren ervaring en professionele non-destructieve werkwijzen zorgen ervoor dat u zelf massa’s tijd en geld bespaart.

lek, lek-opsporen, lekdichting, lekkage, ultrasoon, waterlek, waterlek opsporen, dakkapel lekkage, lekdetectie platte daken, lekkage plafond, wat te doen bij lekkage, lekkend dak, lek in dak