LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekdetectie Vlaams-Brabant: professionele opsporing van lekkages

rooktest, stank in huis,leekdetectie Vlaams-Brabant, lek plat dak opsporenEen lekkage opsporen zonder de overlast van onnodig breekwerk vraagt om gesofistikeerde lekdetectiemethodes, gecombineerd met vakkennis en ervaring. Leak Detect beschikt over jarenlange ervaring en actuele vakkennis in lekdetectie. Daarom kunnen onze mensen u helpen de lekkage in huis of kantoor snel  en precies te vinden. Hiervoor zetten we ons arsenaal in van onder meer infraroodcamera’s, drukmeters, vochtmeters, kleurstof, traceergas, en ultrasone meetapparatuur. Deze uiteenlopende technieken helpen ons om zonder breekwerk het water- en warmteverlies in uw woning nauwkeurig in kaart te brengen. Daarom bent u aan het juiste adres bij Leak Detect voor transparante lekdetectie Vlaams-Brabant.

Elk lek is uniek, en zit veelal op een lastig bereikbare plaats. Dat maakt het ene lek eenvoudiger te traceren dan het andere. Gelukkig kunnen we met onze vakkennis de situatie grondig komen opmeten en analyseren. Zo ontdekken we de kern van het probleem en stellen een onderzoeksrapport voor u op. Tevens kunnen we u adviseren over mogelijke oplossingen.

Contacteer Leak Detect voor professionele lekdetectie Vlaams-Brabant

Omdat de experts van Leak Detect u snel inzicht in het probleem verschaffen, beperkt u de tijd die een lek krijgt om waterschade en de daarbij horende kosten verder op te drijven. Na afronding van ons lekkage onderzoek ontvangt u een objectief inspectierapport over de lekkage. Dit rapport kan u voorleggen bij uw verzekeringsmaatschappij, of als kennisbasis gebruiken om gerichte offertes aan te vragen bij vochtbestrijders. U mag ons geheel vrijblijvend contacteren voor professionele lekdetectie Vlaams-Brabant of in andere Vlaamse provincies.

Lekdetectie, lekdetectie Vlaams-Brabant