LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekdetectie platte daken vereenvoudigd

Puur visueel kan lekkage in platte daken u geruime tijd ontsnappen, omdat een lek in een plat dak vaak moeilijker onder de dakbedekking te zien is. Daarom zetten onze experts bij lekdetectie platte daken gesofistikeerde detectiemethodes in om te kijken waar lekkage zich precies voordoet. Daklekkage op platte daken ontstaat vaak in de buurt van leidingen, dakgoten, afvoeren of hoeken. Het kan echter ook een geval zijn van een defecte aansluiting van de waterdichting aan opstanden of dorpels. Waar het lek ook zit, met onze lekdetectie platte daken sporen we het probleem snel en accuraat op.

Oorzaken lekkage platte daken

Het lek kan ontstaan zijn door slijtage en komen we veel gevallen van gebrekkig onderhoud tegen. Dat terwijl dit juist zeer belangrijk is op een plat dak. Op een platte daken accumuleren neerslag en vuil zich namelijk vele malen sneller dan op een schuin dak. Indien u een plat dak niet goed onderhoudt, stapelen neerslag en vuil zich op. Zo verhoogt u het risico op lekkage. Opgestapeld regenwater en onkruid, algen- of mosgroei op platte daken kunnen tot scheuren in de dakbedekking leiden. Daarom is het aan te raden minimaal een keer per jaar goed in het onderhoud van platte daken te voorzien.

lek, lek-opsporen, lekdichting, lekkage, ultrasoon, waterlek, waterlek opsporen, dakkapel lekkage, lekdetectie platte daken, lekkage plafond, wat te doen bij lekkage, lekkend dak, lek in dak