LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekdetectie Oost-Vlaanderen: lek snel gevonden

Een lekkage opsporen zonder breekwerk vraagt om vakkennis en gesofistikeerde lekdetectiemethodes. Leak Detect heeft jarenlange ervaring en kan u daarom helpen het lek snel  en exact te vinden. Hiervoor gebruiken we onder meer vochtmeters, infraroodcamera’s, drukmeters, traceergas, kleurstof, rook en ultrasone meetapparatuur. Al deze verschillende technieken helpen ons om zonder breekwerk water- en warmteverlies nauwkeurig vast te stellen. Daarom bent u aan het juiste adres bij Leak Detect voor transparante lekdetectie Oost-Vlaanderen.

Ieder lek is uniek en het ene is al makkelijker te vinden dan het andere. Gelukkig kunnen we met onze vakkennis ter plaatse de situatie grondig analyseren. Zo ontdekken we voor u snel de kern van het probleem en kunnen we u adviseren over mogelijke oplossingen.

Leak Detect voor professionele lekdetectie Oost-Vlaanderen

Door de experts van Leak Detect in te schakelen, beperkt u de tijd die een lek krijgt om waterschade en de daarbij horende kosten verder op te drijven. Na afloop van ons onderzoek ontvangt u een objectief inspectierapport van de bevindingen over uw lekkage. Dit kan u voorleggen bij uw verzekeringsmaatschappij of gebruiken om geïnformeerd offertes aan te vragen bij vochtbestrijders. U kunt ons geheel vrijblijvend contacteren voor professionele lekdetectie Oost-Vlaanderen of andere plaatsen in Vlaanderen.

lekkage, lekdetectie Antwerpen, lekdetectie Oost-Vlaanderen, wat te doen bij lekkage