LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekdetectie Limburg: geef lekkage geen kans

Specialisten Leak Detect komen bij u langs

U vermoedt last te hebben van een lekkage, maar het eigenlijke lek blijft zoek? Rekeningen voor dit waterverlies kunnen zich in rap tempo opstapelen en het gelekte water kan op termijn voor exponentiële vochtschade zorgen. Dit geldt niet alleen voor binnenhuis, maar ook voor lekkage in vijvers of zwembaden. U wilt dus snel een duidelijk antwoord zonder het breekijzer boven te halen? Dan staan de experts van Leak Detect voor u paraat. We komen de lekkage feilloos opsporen, niet alleen voor water, maar ook in geval van verraderlijke gaslekken. Hiervoor voorzien we onze diensten in lekdetectie Limburg, maar ook in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Lekdetectie Limburg voor een helder antwoord

Onze vakmensen komen het lek voor u vaststellen. Dit doen ze aan de hand van moderne meetapparatuur, gecombineerd met actuele kennis van het vak en vele jaren ervaring in lekdetectie. Niet alleen werken we efficiënt, we geven u na afloop ook een onderzoeksrapport dat u zal helpen om goed geïnformeerd een oplossing te vinden en uw claims kan ondersteunen.

Gedaan met de onzekerheid, geen twijfel bij conflicterend advies van offertes voor reparaties. Met ons professionele speurwerk bent u helemaal op de hoogte van de oorzaak van het lek en kunt u de beste oplossing voor herstellingswerken kiezen.

opsporen waterlek, lekdetectie waterleiding, lekdetectie Limburg, vocht opsporen in muren