LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lekdetectie Antwerpen: specialisten ter plaatse

Een lek in uw verwarmingsinstallatie of sanitair opsporen is vaak niet evident. Bovendien zit niemand te wachten op breekwerken. En dat hoeft ook niet. Zoekt u professionele lekdetectie Antwerpen om het lek in uw huis of bedrijf te vinden zonder dat de stukken u om de oren vliegen? Leak Detect vindt uw lek! Onze specialisten zetten dagelijks hun vakkennis en ervaring in om de oorzaak van hun probleem aan het licht te brengen. Wij voeren inspecties uit in Antwerpen en Brabant. Dit doen we niet alleen voor waterlekken, maar ook voor gas- en zelfs rioleringslekken.

U merkt onverklaarbare waterplassen op op de vloer, vanaf het plafond of door de muur heen? Last van een plotse geurhinder die maar niet verdwijnt? Uw watermeter stijgt plots aanhoudend of de druk op de cv-ketel daalt? Dit zijn stuk voor stuk mogelijke symptomen van lekkage. Hoe eerder u hierover duidelijkheid krijgt, hoe beter. Daarom staan onze specialisten voor u paraat.

Leak Detect voor erkende lekdetectie Antwerpen

Lekkage heeft water- of warmteverlies tot gevolg en kan, behalve hogere rekeningen, ook vochtproblemen veroorzaken. Onze specialisatie ligt in niet-destructieve inspecties en het efficiënt opsporen van lekken. U mag een deskundig onderzoeksrapport van onze inspectie verwachten, waarmee u bij vakmensen offertes kunt aanvragen en naar uw verzekeraar kunt stappen. Leak Detect ontdekt snel en feilloos waar uw probleem met lekkage vandaan komt. Contacteer ons vrijblijvend of loop binnen op ons kantoor voor professionele lekdetectie Antwerpen of omstreken.

lekkage, lekdetectie Antwerpen, lekdetectie Oost-Vlaanderen, wat te doen bij lekkage