LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lek vloerverwarming

Lek vloerverwarming: Uw verwarmingsinstallatie verdient alle aandacht

Wie kiest voor vloerverwarming, kiest voor een duurzame en efficiƫnte energieoplossing die vraagt om een foutloos werkende installatie. Wie af te rekenen krijgt met een lek moet zo snel mogelijk de oorzaak laten onderzoeken door een professional. Leak Detect is uw partner voor het efficiƫnt opsporen van de lek in uw vloerverwarming.

Lek vloerverwarming: Wat is de oorzaak van uw lekkage?

lek vloerverwarming

Een lek in uw vloerverwarming kan verschillende oorzaken hebben.

  • De leidingkoppelingen werden niet correct aangebracht bij de installatie van uw vloerverwarming
  • De leiding is gebroken
  • Iemand doorboorde de leiding tijdens werkzaamheden

Wat de oorzaak van de lek ook is, wij staan voor u klaar met de meest moderne detectietoestellen. Zo wordt de exacte locatie in een mum van tijd opgespoord. Onze medewerkers hebben ervaring, werken gericht en kunnen u adviseren met het oog op een oplossing voor uw lekkageprobleem.

Lek vloerverwarming opsporen

Wij gebruiken geavanceerde technieken om de lekkage op te sporen zonder dat er breekwerk uitgevoerd moet worden. Onze specialisten voeren ter plaatste onderzoek uit naar de exacte locatie van de lek. Na een visuele inspectie en vochtmeting, wordt de leidingsgroep waarin de lek zich bevindt opgespoord. Vervolgens gebruiken wij verschillende meettoestellen om de locatie van uw lek heel precies aan te duiden. De exacte locatie wordt zichtbaar gemarkeerd, zodat uw hersteller na afloop van de lekdetectie gericht te werk kan gaan.

Lek vloerverwarming: Uw dossier wordt tot in de puntjes uitgewerkt

Wij maken na een locatiebezoek een helder en overzichtelijk rapport op. Als het nodig is kan u ons dossier overmaken aan uw verzekeraar. Als onafhankelijk expert staan wij in voor een volledig en correct rapport, dat duidelijk weergeeft waar en waarom de lek in uw vloerverwarming is ontstaan. Dat garandeert een vlotte afhandeling van uw verzekeringsdossier. Het lek in uw vloerverwarming kan bovendien gericht worden hersteld, zodat u opnieuw zorgeloos kan genieten van een verwarmde ruimte.