LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Lek in kelder: vochtprobleem

Kelders zijn zeer gevoelig voor problemen als vochtinfiltratie en lekkage. Bovendien hebben ze het nadeel dat de oorsprong van een lek zeer moeilijk bereikbaar kan zijn of lang onzichtbaar blijft. Ondertussen stapelt het waterverlies zich ongemerkt op en breidt de vochtschade zich uit. Daarnaast is de kelder de fundering van uw huis. Een lek in kelder kan niet alleen leiden tot waterverlies maar ook warmteverlies en heeft op termijn grote gevolgen voor uw huis en uw portemonnee.

Lek in kelder vinden

Leak Detect kan u helpen om eventuele defecten die het lek veroorzaken op te sporen. Dankzij onze professionele meetapparatuur kunnen we lekken ook op moeilijk bereikbare en op eerste zicht onzichtbare plaatsen vinden. Verder zijn we niet alleen gespecialiseerd in waterlekkage. We analyseren ook waar er warmte uw huis ontsnapt of tocht binnenkomt. Om die manier heeft u snel zekerheid over het lek in kelder en leveren wij u de benodigde informatie om een snelle en efficiënte oplossing te vinden.

Een lek in de kelder kan verschillende oorzaken hebben. Een probleem met de afvoer of een barst in de leidingen zijn frequent voorkomende problemen die lekkage veroorzaken. Zekerheid is hier een absolute troef. U kunt tenslotte het lek in de kelder slechts permanent verhelpen eens u weet wat het lek heeft veroorzaakt. Hierin assisteren onze specialisten u. We bieden u vlot het antwoord op uw vragen en u ontvangt bovendien het overzicht van onze vaststellingen in een onderzoeksrapport.

vocht in kelder, vocht in huis, lek in kelder, kelder lekkage verhelpen