LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Leak Detect lekzoekbedrijf

Bij Leak Detect sporen onze specialisten in lekdetectie de oorzaak van uw waterverlies of thermisch verlies op. We kunnen u assisteren bij het achterhalen van vochtproblemen, als lekkage in huis of kantoorpand. Daarnaasr zijn we tevens gespecialiseerd in het opsporen van warmteverlies in technische installaties. We beschikken over ruim 25 jaar ervaring in dit vak en doen aan actuele bijscholing om uw problemen te achterhalen met de meest efficiƫnte lekdetectietechnieken. Dankzij onze professionele meetapparatuur vinden we snel de precieze oorzaak van het lek en kan uw probleem verholpen worden.

Al onze lekdetectietechnieken zijn niet-destructief: we breken niets open en niets wordt beschadigd in ons onderzoek om een correcte diagnose te stellen. U bekomt sneller een haarscherpe diagnose en dat zonder overlast. U mag van ons na het onderzoek een neutraal rapport verwachten. Dit kunt u als bewijsstuk van een objectieve derde partij gebruiken bij uw verzekeraar.

Leak Detect vindt uw lekkage

Door gebruik te maken van onze diensten kunt u vlot iets laten doen aan de problemen die lekkage met zich meebrengt. Daarnaast bekomt u een ijzersterke claim om mee aan te kloppen bij de verzekerringmaatschappij of indien er een geschil van aansprakelijkheid zich aandient. Deze doeltreffendheid zal u flink wat schade en kosten kan besparen.

Leak Detect