EEN LEK IN UW
WONING OF
BEDRIJF?

Maak nu met ons uw afspraak voor een lekdetectie of contacteer ons gerust voor al uw vragen over onze dienstverlening. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Contacteer Ons

EEN LEK SNEL EN PROFESSIONEEL LATEN OPSPOREN

Een lek is niet altijd zichtbaar maar kan voor heel wat overlast en onnodige kosten zorgen. Bij Leak Detect beschikken we over ervaren vakmensen met jarenlange ervaring en innovatieve methodes voor lekdetectie.


Via geavanceerde technieken, zoals akoestische detectie, thermografisch scannen of endoscopie of met behulp van traceergas kunnen wij in een mum van tijd de juiste oorzaak van het probleem achterhalen. Zo hebben ook verborgen lekken voor onze experten geen geheimen.


Een lek dichten kan veel vochtproblemen voorkomen en oplossen. Daarom is het belangrijk om waterlekken en breuken in leidingen tijdig te lokaliseren. Dit is de eerste stap in het bestrijden van vocht. Ook vocht in bouwmaterialen kunnen wij snel en op een eenvoudige manier detecteren om problemen te helpen vermijden. Vocht in bijvoorbeeld metselwerk, beton, pleisterwerk, hout of isolatiemateriaal kent voor onze experten geen geheimen meer.

s