LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Blijf niet met geurhinder zitten

Blijf niet met geurhinder zitten! Geurhinder in uw woning wijst op een probleem, zoals problemen met de afvoer, een lek in de leidingen of in de rioolbuizen, etc. Kortom, een probleem dat u snel wil oplossen en zeker niet uit de hand wil laten lopen. Bovendien is geurhinder onaangenaam om mee te leven. Laat daarom Leak Detect accuraat en vlot de oorzaak van nare, aanslepende geurproblemen achterhalen.

Geurhinder kan lastig te traceren zijn puur met onze zintuigen. Soms is de geur een hele tijd aanwezig en dan lijkt ze te verdwijnen, voordat ze later weer terugkomt. Vandaar dat de specialisten van Leak Detect geavanceerde meetapparatuur inzetten die niet op geur afgaan, maar wel het probleem opsporen. Zo vinden we de oorzaak van alle problemen met geurhinder. Ook diegene waarvan de bron in muren of ondergronds blijkt te zitten en dat alles zonder breekwerk.

Hoe geurhinder opsporen?

De meest gebruikte methodes op geurhinder op het spoor te komen zijn een rooktest en endoscopie. Afhankelijk van de situatie zullen we beide tests uitvoeren. Bij de rooktest verspreidt een rookgenerator speciale, onschadelijke rook onder druk door de afvoerleidingen. Zitten er ergens in de leidingen scheutjes, barsten of lekken, dan worden deze direct zichtbaar. Endoscopie houdt in dat we via een camera-inspectie de afvoerleidingen en rioolbuizen controleren. Dit laat ons toe zonder breek- of graafwerk de toestand van deze buizen te bezichtigen. Na afloop van ons onderzoek ontvangt u ons rapport met fotomateriaal (voor uw verzekering) en kunnen we u ook gratis tips geven over mogelijke oplossingen voor de vastgestelde oorzaak van de geurhinder.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over deze methodes die wij gebruiken voor het opsporen van geurhinder? Contacteer onze experten of bezoek ons in Lier. We maken graag een afspraak om de geurhinder bij u thuis op te sporen. Gewapend met ons onderzoeksrapport laat u vervolgens de geurhinder oplossen. Daarna kan u weer met volle teugen van uw woning genieten.

endoscopie, waterlekdetectie, lektest, lekkage keuken, geurhinder opsporen via endoscopie