LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Nieuws over lekdetectie en vochtbestrijding

Nieuws van Leak Detect over lekdetectie en vochtbestrijding

In Vlaanderen kampen heel veel mensen met lekken en vochtproblemen, zowel in oudere bestaande woningen als bij nieuwbouw. Er zijn enorm veel online platformen en fora waar mensen terecht kunnen met vragen. Toch is deze informatie niet altijd even betrouwbaar en vaak tegenstrijdig. Dit komt voor een deel doordat deze tips en advies afkomstig zijn van particulieren op basis van één of enkele ervaringen. Op deze pagina willen wij als ervaringsdeskundigen graag onze kennis delen. Wij willen op regelmatige basis bruikbare tips, advies en nieuwsberichten over nieuwe technieken en methoden delen. U kunt zo ook vergelijken wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende methodes binnen lekdetectie. En u zal merken dat de juiste oorzaak van vochtproblemen achterhalen soms erg moeilijk kan zijn en om de juiste professionele apparatuur vraagt.

Detectie van water- en warmteverlies als specialisatie

Bij Leak Detect kozen wij bewust voor een specialisatie in detectie met deskundige materialen en technieken. Zowel het opsporen als het herstellen van lekken en structurele beschadigingen aan uw woning vraagt om heel gespecialiseerde, dure materialen en hulpmiddelen. Door ons te richten op de detectie van warmteverlies en waterverlies (waterlekken en luchtlekken) kunnen wij het beste detectiemateriaal aanschaffen zonder dat dit zwaar doorweegt op de facturen van onze klanten. Zo kunnen wij u een betrouwbare, veilige, niet-destructieve en concrete detectie garanderen in een mum van tijd. Dit is de enige manier om voor een snelle en pasklare oplossing te kunnen zorgen om uw problemen spoedig en permanent te verhelpen.

Tips, advies, goede raad en nieuws over Leak Detect

Bij Leak Detect staan wij u graag bij met tips en advies en delen wij met plezier onze jaren ervaring en expertise. Daarom willen wij u regelmatig op de hoogte houden van nieuwtjes en nemen wij graag de tijd u te informeren op basis van de vragen die we krijgen. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons indien u nog vragen heeft over onze werkwijzen, methodes en diensten. Hieronder vindt u alvast een aantal informatieve artikels:

Zelf lekken opsporen of kiezen voor professionele lekdetectie?

Zelf op een eenvoudige manier lekken opsporen Zelf lekken opsporen, is allesbehalve eenvoudig. Vooral als het om onzichtbare lekken gaat aan leidingen of afvoeren die verscholen zitten in muren, onder tegels of plafonds, is het bijna onmogelijk. Het heeft ook geen zin om hier en daar stukken van uw woning open te breken op zoek […]

Lees Meer