Contact opnemen voor professionele lekdetectie

Contactformulier
(velden aangeduid met een (*) zijn verplicht)

Gegevens opdrachtgeverUitvoeringsadres

Indien er geen facturatieadres wordt opgegeven, gebeurt de facturatie op het adres van de opdrachtgever.

Facturatieadres
Onze prijzen kan u hier bekijken.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden kan u hier nalezen.

 

Leak Detect, erkend in Antwerpen en Brabant

Leak Detect is erkend en bekend in Antwerpen, Brabant en omstreken. Al jaren werken we elke dag hard om de oorzaak van lekken en andere vochtproblemen bij klanten te achterhalen. Bij onze professionele lekdetectie voeren wij grondig onderzoek en zetten wij de meest kwalitatieve materialen in. Zowel in Antwerpen als Brabant hebben de inzet van onze experts en hun diepgaande vakkennis en ervaring al talloze klanten geholpen om inzicht te krijgen in de oorzaak van hun problemen. Zo konden zij snel voor een efficiënte en permanente oplossing kiezen. Vermoedt u een lek of vochtprobleem? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij voegen u graag toe aan onze lijst met tevreden klanten.

Nood aan professionele lekdetectie? Neem contact op met Leak Detect

Op onze website vindt u een boel informatie over onze missie en de door ons gebruikte werkwijzen en materialen. Heeft u toch nog vragen over hoe we bij onze professionele lekdetectie te werk gaan? Bent u op zoek naar concreet advies met betrekking tot uw vochtproblemen of lekkages? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Hier vindt u alvast onze contactgegevens:

Ons ondernemingsnummer is: BE 0823. 126.063Voor dringende zaken buiten de kantooruren raden wij u aan om contact op te nemen met ons via ons gsm-nummer:

Breng een bezoek aan Leak Detect – onze openingsuren

Wenst u graag een bezoek te brengen aan Leak Detect en te spreken met een van onze medewerkers? Dat kan. Kom gerust eens bij ons langs tijdens de openingsuren, al dan niet op basis van een afspraak vooraf. Dit zijn onze adresgegevens:

LEAK DETECT

Paaiestraat 5 bus 9
2500 Lier

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

8:00 – 17:00

8:00 – 17:00

8:00 – 17:00

8:00 – 17:00

8:00 – 17:00

Dit zijn onze openingsuren:

Graag tot ziens, bij Leak Detect!