LEK DETECTIE

Gegevens opdrachtgever


Badkamer lekkage opsporen via lekdetectie

Een lek in de badkamer kan ravage aanrichten in de badkamer en de naast of lager gelegen ruimtes. Dat is helemaal het geval als het lek zich in meer verborgen ruimtes van/naar de badkamer voordoet, zoals in de leidingen of onder bad of douche. Daarom is een badkamer lekkage opsporen met de nodige efficiëntie en kunde van groot belang. Lekkage in de badkamer kan allerlei oorzaken hebben: beschadigingen in de waterleidingen of bij de aansluitingen van de leidingen, een barst in de sifon, of simpelweg scheurtjes of fouten in tegel-, voeg- of kitwerk bij douche of bad. Ook kan er een lek ontstaan in de ruimte onder de douchebak of een ingemetseld bad. Genoeg plaatsen voor zowel zichtbare lekkage als die frustrerende onzichtbare lekken om waterverlies en vochtschade op te drijven. Leak Detect helpt u daarbij uit de nood.

Methodes badkamer lekkage opsporen

Dankzij onze gesofistikeerde apparatuur kunnen onze lekdetectie specialisten de locatie en oorzaak van uw lekkage haarfijn bepalen. Door het gebruik van deze moderne technieken voorkomen we onnodig breekwerk, waardoor u zowel overlast als de kosten van nieuwe muurbekleding vermijdt. We kunnen een drukmeting van de leidingen doen, of via een ultrasoon onderzoek een onzichtbaar lek opsporen. We kunnen een kleurstoftest uitvoeren, of met infrarood warm waterverlies in kaar brengen. Beschadiging van leidingen en buizen sporen we op via een camera inspectie, ook wel endoscopie genoemd. Naast deze apparatuur kunnen we nog andere methodes hanteren om uw badkamer lekkage te vinden.

Tot slot krijgt u van ons een volledig en objectief onderzoeksrapport over uw lekkage. Hiermee kunt u bij specialisten aankloppen om de oorzaak van de lekkage te laten herstellen. Zelfs als reparateur A het ene advies geeft en reparateur B een ander, dan kunt u op ons rapport terugvallen voor informatie en objectief advies. Zo kunt u geïnformeerd de beste oplossing en oplosser uitzoeken.

badkamer lekkage